ذرت,خواص ذرت,ذرت مکزیکی,ذرت در بارداری,ذرت مکزیکی مخصوص,ذرت شیرین,ذرت رنگی,
ذرت علوفه ای,ذرت پخته,ذرت بو داده,ذرت مکزیکی در خانه,طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه
ذرت را همه می شناسیم مخصوصا وقتی تبدیل به پفیلا یا پاپ کرن می شود .
ذرت سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن بوده و نیز منبع خوبی از فیبر محسوب می گردد.
خواص ذرت عبارتند از :
• ذرت سرشار از کالری است و بخش عمدهای از رژیم غذایی افراد را تشکیل میدهد. هر 100 گرم ذرت حاوی 342 کالری می باشد.
• آرد ذرت در تهیه بسیاری از لوازم آرایشی استفاده میشود و به صورت موضعی نیز برای کاهش حساسیتها و دانههای پوستی نیز کاربردی است.
• به خاطر وجود تیامین در ذرت، گفته میشود این ماده غذایی به عمل سوخت و ساز کربوهیدراتها در بدن کمک خوبی میگردد.
• وجود فیبر غیرمحلول در ذرت، باعث شده تا به افرادی که از بیماریهای هاضمه مانند یبوست و هموروئید رنج میبرند کمک خوبی شود.
• تحقیقات نشان داده افرادی که مبتلا به کمخونی هستند پس از مصرف ذرت شاهد اثرات مثبت آن خواهند بود.
با ذرت به جنگ با کم خونی بروید
• ذرت منبع مستقیم اسیدفولیک، ویتامین B1, B5, C,E ، منیزیم و فسفر است. مصرف غذاهای سرشار از بتاکریپتوکسانتین – کارتنوئید نارنجی یا قرمز رنگی که به وفور در ذرت، کدو حلوایی، پاپایا،
فلفل دلمهای قرمز، نارنگی، پرتقال و هلو یافت میشود – میتواند به مقدار قابل توجهی، احتمال ابتلای فرد به بیماری سرطان ریه را کاهش دهد.
• روغن ذرت سرشار از اسید لینولئیک است که یکی از دو اسید مهم و ضروری برای سلامت پوست محسوب میشود. از روغن ذرت برای تسکین موضعی حساسیتها و بثورات پوستی استفاده
میشود.
• روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آورد .
• دم کرده کاکل ذرت ادرار آور است و آرام کننده دستگاه ادراری می باشد.
• برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگهای ذرت استفاده میگردد.
ذرت خواص زیادی دارید ذرت را بو دهید وبا پفیلا خوشمزه از کودکتان پذیرایی کنید.