مصرف پیاز و سیر موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن میشود و مصرف آن از آلرژیهای فصل بهار پیشگیری میکند.
در بهار گردهافشانی درختان و گلها باعث ایجاد حساسیت میشود که بیشتر به صورت آبریزش بینی، اختلالات تنفسی به شکل خسخس، بثورات پوستی مثل کهیر،
خارش و نهایتاً اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب بروز میکند.
پیاز به علت داشتن مادهای به نام کوئرستین مانند یک ضد آلرژی عمل میکند و خوردن مرتب آن به افرادی که به گرده گیاهان در فصل بهار حساسیت دارند، کمک
فراوانی میکند.
سیر نیز تقویتکننده بسیار قوی سیستم ایمنی
بدن است و به عنوان یک ماده غذایی ضدباکتری، ضد ویروس و سرطان موجب افزایش
قدرت سیستم ایمنی بدن میشود. این سبزی با افزایش لنفوسیتهای T و
ماکروفاژها، عوامل و ابزارهای جنگی سیستم دفاعی را تقویت میکند.
در بین دیگر سبزیهای دیگر هویج، اسفناج و سایر سبزیهای رنگی حاوی
بتاکاروتن، سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیتهای فصلی جلوگیری
میکنند و به طور کلی افرادی که بیشتر گیاهخواری میکنند، سیستم ایمنی
قویتری دارند.
مطالب مرتبط: