نارسایی کبد,بیماری نارسایی کبد,نارسایی کبد در بارداری,علائم نارسایی کبد,درمان نارسایی کبد,درمان نارسایی کبد با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان نارسایی کبد,نارسایی کبد را چگونه درمان کنیم,نارسایی کبد در کودکان,نارسایی کبد در بزرگسالان,نارسایی کبد در نوزادان,نارسایی کبد در بهار,نارسایی کبد در تابستان,نارسایی کبد در پاییز,نارسایی کبد در زمستان,آشنایی با نارسایی کبد,همه چیز در مورد نارسایی کبد,نارسایی کبد واگیردار است,نارسایی کبد و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان نارسایی کبد
به گزارش بی اس ام اس یک فوق تخصص گوارش و کبد، بیماری نارسایی کبد را یکی از پیشرفته ترین بیماری های گوارشی دانست و به افراد مبتلا به این بیماری توصیه کرد روزه نگیرند.کبد کنترل کننده عناصر خون در بدن است و افراد مبتلا به این بیماری به دلیل بروز اختلال سیستم بدنشان نمی توانند روزه بگیرند.فقط این بیماری است که افراد در آن از گرفتن روزه منع می شوند و سایر بیماری های گوارشی با روزه گرفتن بهبود نیز می یابند.
مایعات گرم در وعده افطار بنوشید
از آنجا که خالی بودن معده و پرشدن ناگهانی آن از مهم ترین علت دل دردهای ناگهانی در روزه داران است این افراد نوشیدن مایعات گرم هنگام افطار را فراموش نکنند.افراد باید روزه خود را به آرامی و با نوشیدنی های ولرم شروع کرده و از مصرف مایعات بسیار سرد و غذاهای چرب خودداری کنند.این افراد باید یک غذای سبک مانند نان و پنیر را هنگام افطار میل کنند و بعد از گذشت یک تا دو ساعت، غذای اصلی خود را مصرف کنند.
اغلب دل دردها با رعایت نکات مذکور برطرف می شود:
نکته:اگر این نوع دل دردها در طول ماه رمضان ادامه پیدا کرد، افراد باید حتما برای بررسی بیشتر به پزشک مراجعه کنند.
پیشگیری از عصبانیت با خوردن غلات در وعده سحر
مصرف مواد نشاسته ای و غلات در وعده سحر از بروز سردرد، سرگیجه و عوارض عصبی مانند عصبانیت، بی حوصلگی و پرخاشگری پیشگیری می کند.افراد در وعده سحر از کربوهیدرات های پیچیده و مواد نشاسته ای به مقدار لازم و متعادل مصرف کنند، روزه دارانی که در طول روز مبتلا به سردرد یا سایر عوارض می شوند به این دلیل است که انرژی کافی برای فعالیت سلول های عصبی را دریافت نمی کنند و دچار افت قند خون می شوند.افراط در مصرف مواد قندی بخصوص در وعده سحری به دلیل تحریک ترشح انسولین یکی از عوامل افت قند خون در طول روز است و بهتر است به جای مواد شیرین از مواد نشاسته ای به میزان متعادل استفاده شود.روزه داران باید حتما سحری بخورند، مصرف سبزی ها و میوه های حاوی مقدار زیادی ویتامین و املاح در ماه رمضان را ضروریاست ، از خوردن غذاهای شور و چرب در ماه رمضان باید پرهیز شود و به جای شیرینی ها و انواع مواد شیرین از مواد نشاسته ای به میزان متعادل استفاده شود.ماه رمضان فرصت مناسبی برای افراد چاق است که وزن خود را به تعادل برسانند ،روزه داری موقعیت مناسبی برای افرادی است که مبتلا به ریزه خواری هستند تا این اشکال را در خود برطرف کنند.