آشنایی با طرز تهیه آلو بخارا در منزل و نحوه خشک کردن الو بخارا
طرز تهیه آلو بخارا در منزل,طرز تهیه آلو بخارا در خانه,طرز تهیه آلو بخارا,طرز تهیه آلو بخارا,روش تهیه آلو بخارا,طرز پخت آلو بخارا,نحوه تهیه الو بخارا,طرز تهیه خورش آلو بخارا,طرز تهیه خورش آلو بخارا با گوشت,طرز تهیه مربای آلو بخارا,طرز تهیه آش آلو بخارا,طرز تهیه خورش آلو بخارا با مرغ,طرز پخت خورشت آلو بخارا,طرز تهیه خورشت آلو بخارا با گوشت,طرز تهیه ی الو بخارا,طرز تهیه خورش الو بخارا,طرز تهیه خورشت الو بخارا,طرز تهیه ی خورشت آلو بخارا,طرزتهیه خورش الو بخارا,طرز پخت خورش آلو بخارا,طرز تهیه مربای آلو بخارا,طرز تهیه مربا آلو بخارا,طرز تهیه ترشی آلو بخارا,طرز تهیه شربت آلو بخارا,طرز تهیه ی مربای آلو بخارا,طرزتهیه مربای الو بخارا,طرز تهیه مربای آلو بخارا تازه,طرز تهیه آش آلو بخارا,طرز تهیه خورش مرغ با آلو بخارا
در این مطلب از سایت جسارت به آشنایی با طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا می پردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد
آلو شامل انواع مختلفی می باشد و خواص آنها کمی با هم متفاوت است. اگر بخواهیم به انواع آلو ها اشاره ای داشته باشیم، می توانیم آلو زرد، آلـو جنگلی، آلو سیاه و… را نام ببریم. آلو از خواص بی شماری بهره مند است، به عنوان مثال سرشار از ویتامین های ( آ ) ، ( ب ) ، ( سی ) بوده و قند خون را کنترل میکند .
طرز تهیه آلو بخارا در منزل
درست کردن آلو بخارا توسط خودتون در خانه خیلی راحت و از نظر اقتصادی به صرفه ست. آلوهایی رو که برای خشک کردن انتخاب میکنین بهتره که گوشتی و شیرین باشه و معمولن همه ی آلوها رو می تونیم خشک کنیم از آلو سیاه گرفته تا قطره طلا. من از آلوهای زرد و شیرینی که این روزها فراوان بود استفاده کردم. آلوها رو به هر میزان که آماده کردین برای خشک کردن، بعد از شستن و چیدن دم هاشون کنار میذاریم. یک قابلمه متناسب با اندازه آلوها برداشته و با مقدار مناسب آب میذاریم جوش بیاد، ۲ قاشق روغن هم بهش اضافه می کنیم. اگر بافت آلوها نرمه بعد از جوش آمدن آب آلوها رو داخل قابلمه ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم اما اگر بافت آلو سالم و له شده نیست اجازه میدیم آلوها ی جوش بخوره و بعد از روی حرارت برمیداریم.
آلو بخارا نوعی خشکبار است که در زبان انگلیسی به آن prune میگویند. شما میتوانید آلو بخارا را بعنوان یک میان وعدهی مغذی و مقوی استفاده کنید . یکی از فواید مصرف میوههای خشک همانند آلو بخارا، تقویت استخوان ها میباشد .
طرز تهیه آلو بخارا در خانه
بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد، میبینین که پوست آلوها جمع شده حالا به راحتی میتونین پوست آلوها رو جدا کنین و در سینی یا آبکش بچینین و روش به دلخواه کمی نمک یا شکر بپاشین و اجازه بدین جلوی آفتاب خشک بشه. دقت کنین که اگر ۲ روز میخواین جلوی آفتاب باشه روز دوم آلوها رو پشت و رو کنین و اگر آفتاب خیلی تیزه این زمان رو کمتر کنین در غیر این صورت تمام بافت آلو خشک میشه و تقریبن هسته های آلو فقط میمونه ! اگر تو آپارتمان زندگی می کنین و فضای کافی برای استفاده از آفتاب ندارین میتونین آلوها رو جلوی باد پنکه خشک کنین.
آلو بخارا
کالری و طرز تهیه و خواص آلو بخارا در بارداری و دیابت چیست
احتمالا شنیده اید که میوه های خشک در طول دوران بارداری چقدر مفید می باشند. آیا هوس آلو بخارا کرده اید و نمیدانید که چه تاثیری بر جنین و خودتان دارد؟
مضرات و خواص آلو بخارا در بارداری و شیردهی
آلو بخارا در بارداری
آلو بخارا (گوجه برغانى) همان آلوى سیاه بزرگ است که طبیعت سرد و تر دارد.ملین، مسهل رقیق و مسکن حرارتگرم مزاجها و صفراوىها، رافع تشنگى و برنده تبهائى است که از حرارت عارض شده باشد آلو بُخارا یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو و یا گوجه به دست میآید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطرهطلا در آب کمی جوشانده میشود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک میشود.