در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد چرا همه بیماری ها واکسن ندارند؟ + جزئیات کامل و عکس صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.سلامت نیوز:واکسن از جمله بدیع ترین ابداعات بشر است که اگرچه برای سرکوب شماری از بیماری ها مفید بوده اما برخی از عوامل بیماری زا همچون H.I.V تاکنون موفق تر از سیستم ایمنی بدن انسان و حتی ترفندهای درمانیِ پیشرفته دانشمندان عمل کرده اند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، برخی از بیماری های کشنده در جهان همچون فلج اطفال و آبله کاملا ریشه کن شده اند یا در مرحله نزدیک به ریشه کن شدن قرار دارند. هرچند، برخی از انواع بیماری ها از قبیل مالاریا و H.I.V از جمله مواردی هستند که به رغم وجود فناوری های جدید همچون اصلاح ژنتیکی، محققان را سردرگم کرده اند. همچنین اکنون بشر برای مقابله با بیماری هایی همچون سرخک، اوریون، سیاه سرفه و آبله مرغان به واکسن هایی مجهز است که تصورات را نسبت به آمار مرگ و میر تغییر داده است. در قرن ۱۷ میلادی یک سوم از کودکان زیر پنج سال بر اثر بیماری جان خود را از دست می دادند که در حال حاضر و با وجود تولید واکسن این رقم در انگلیس به کمتر از یک درصد رسیده است. در کشورهای مناطق استوایی واکسن هایی تولید شده که با بیماری هایی همچون تب زرد، وبا، مننژیت و تب دنگی مقابله می کنند. با این حال همچنان و به رغم تلاش های محققان در طول ۳۰ سال گذشته تولید واکسنی برای مقابله با بیماری ایدز موفقیت آمیز نبوده است. همچنین واکسنی با کارآیی صددرصدی برای بیماری آنفلوآنزا تولید نشده است و واکسنی برای مصونیت طولانی مدت در مقابل بیماری های سل و مالاریا نیز وجود ندارد. واکسن از جمله مهم ترین پیشرفت های بشر در حوزه پزشکی است که همچون برخورداری از آب سالم، صابون، مواد ضد عفونی کننده و آنتی بیوتیک ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در جهانی که بر پایه منطق استوار باشد هزینه کردن برای انجام تحقیقات به منظور تولید واکسن با تحقیقات دفاعی برابری می کند. به گزارش نیویورک تایمز، متخصصان در این مقاله تاکید دارند که در روند پیشرفت سریع در زمینه تولید واکسن، “کمبود سرمایه ” مانعی جدی است. برای تولید یک واکسن به ۱۰ سال زمان و بیش از یک میلیارد دلار سرمایه نیاز است. علاوه بر این، موانع علمی نیز بر سر راه تولید واکسن وجود دارد. بیشتر واکسن ها از طریق تولید آنتی بادی هایی عمل می کنند که پروتئین های عامل بیماری را متوقف می سازند. درحالیکه ویروس ها دارای تعداد اندکی از پروتئین های هدف هستند در باکتری ها بیش از ۶۰۰۰ پروتئین و انگل وجود دارد و حتی برخی از ویروس های نسبتا کوچک از جمله H.I.V، آنفلوآنزا و هپاتیت C به سرعت و پیش از آنکه آنتی بادی ها بتوانند آن ها را ردیابی کنند جهش پیدا می کند.